Klubbregler

För allas trevnad och för att ”allt” ska fungera har vi klubbregler.
Läs igenom dem före Ditt första kurstillfälle.

• Alla hundar ska vara vaccinerade och ID-märkta (enligt lag). Vaccinationsintyg ska visas upp vid första kurstillfället och vi chipkontrollerar även hundar.
  • Inga löptikar på apellplan 14 dagar innan tävlingar – information om tävlingar och när detta gäller finns på hemsida, i klubbhuset och vid aktuella tillfällen på skyltar vid apellplan.
  • Använd ENDAST de uppbindningslänkar som finns om du behöver binda upp Din hund en kort stund. Låt INTE hunden ha stryplänk vid uppbindning. Ha ALLTID hunden under uppsikt så att inget händer.
  • Rasta gärna hunden på vår rastrunda och ALLA plockar självklart upp efter sin hund!
  • Agilityhagen är ingen rasthage, men skulle olyckan vara framme plockar man givetvis upp efter sin hund!
  • Under kurskvällarna finns det fika att köpa. Du betalar kontant över disk eller via Swish nr: 123 413 80 79 och plockar självklart undan efter dig.
  • Allt som vi hjälps åt att plocka fram, plockar vi också undan tillsammans igen!
  • Du får INTE ta med Din hund in i klubbstugan. ENDAST VALPAR får vistas där!
  • Kursavgift: Kursdeltagaren får en faktura vid första kurstillfället, som skall betalas in innan andra kurstillfället.

dogwithbag

Tack för att alla respekterar detta!

Comments are closed.